priprava na sestanek – pljučna atresija

Najverjetneje je, da bo otroku kmalu po rojstvu diagnosticiran pljučni atresiji, medtem ko je še vedno v bolnišnici. Če je vašemu otroku diagnosticirano pljučno atresijo, vas bo za stalno oskrbo poiskal specialist srca (kardiolog).

Kaj lahko narediš

Kaj pričakovati od otrokovega zdravnika

Ker so sestanki lahko kratek in ker je pogosto veliko razlogov za kritje, je dobro, da se pripravite na sestanek. Tukaj je nekaj informacij, ki vam bodo pomagale pripraviti na sestanek in kaj pričakovati od svojega zdravnika.

Vaš čas s svojim zdravnikom je omejen, zato pripravljanje seznama vprašanj vam bo pomagalo čim bolje izkoristiti svoj čas. Navedite vaša vprašanja od najpomembnejših do najmanj pomembnih, če zmanjka časa. Za pljučno atrejo, nekatera osnovna vprašanja, ki se posvetujte s svojim zdravnikom vključujejo

Poleg vprašanj, ki ste jih pripravili vprašati svojega otrokovega zdravnika, med svojim sestankom ne oklevajte, če ne boste razumeli ničesar.

Vaš zdravnik vam bo verjetno postavil več vprašanj. Biti pripravljen odgovoriti jim lahko rezervira čas, da preide na vse točke, na katere želite več časa preživeti. Zdravnik vašega otroka lahko zahteva