priprava na sestanek – krčne žile

Pred vašim sestankom ni posebnih priprav. Vaš zdravnik bo moral pogledati svoje gole noge in noge za diagnosticiranje krčnih žil in ugotoviti, kakšno zdravljenje je najbolje za vaše stanje.

Kaj lahko narediš

Kaj pričakovati od svojega zdravnika

Zdravnik vam lahko priporoči zdravnika, ki je specializiran za venske pogoje (flebolog), žilni kirurg ali zdravnik, ki zdravi kožne razmere (dermatolog ali dermatološki kirurg). V tem času lahko naredite nekaj korakov, da se pripravite na sestanek in začnete sami sebe.

Vaš čas s svojim zdravnikom je omejen, zato lahko priprava seznama vprašanj pomaga, da kar najbolje izkoristite svoj čas. Vključite nekaj osnovnih vprašanj, ki se posvetujte s svojim zdravnikom

Kaj lahko storite v tem času?

Vaš zdravnik vam bo verjetno postavil več vprašanj. Biti pripravljen odgovoriti jim lahko rezervira čas, da preide na vse točke, na katere želite več časa preživeti. Vaš zdravnik bo morda vprašal

Tudi pred imenovanjem lahko začnete samopomoč. Poskusite, da ne stojite ali sedite v enem položaju za dolgo časa, dvignite noge, ko sedite in se izogibajte neudobni obutvi ​​in ​​tesen nogavicam ali nogavicam.